KNAPLUND

Knaplund Mikrodestilleri

Her på Knaplund mikrodestilleri er vi klar til åbning . Vi er et destilleri, der vil producere amerikansk inspireret whiskey og moonshine. Destilleriet er blevet til virkelighed på baggrund af en fascination og forkærlighed for amerikansk whiskey – især Bourbon.

Vi inviterer ind i hjertet af destilleriet til rundvisninger og smagninger. Men der sker mere herude - og alt det kan du følge med i her på siden.

Amerikansk whiskey oversat til vestjysk. Resultatet bliver til Whiskey og Moonshine, der ikke er pakket ind i indviklede regler. Her kan du prøve dig frem. Smil. Sænk skulderne. Og find frem til din favorit.

Karl Povlsen & Mathilde Ingvardsen

%

 

Vi ER ÅBENT

 

Så har vi åbnet dørene til destilleriet.  Følg med her på siden - og tilmeld dig vores nyhedsbrev. 

 

Til at søsætte produktionen og de næste skridt, vil vi starte en crowdfunding kampagne og invitere interesserede til Knaplund, hvor vi vil fortælle om muligheden for at være med til at investere i en tønde.

 

Hold øje med Nyheder & Event her på siden.

 

Hvad vil Knaplund Destilleri?

ikon2

Rundvisninger og smagninger

Vi inviterer indenfor i destilleriet til rundvisninger og smagninger. Vi vil videregive lidt af den begejstring vi har for whiskyen - vi vil ihvertfald gøre vores bedste.

Det vil være muligt at smage på det hele - whiskey, moonshine, rom og gin. Er I en større gruppe laver vi gerne et special arrangement. Det er også muligt at booke en smagning ude af huset.

Ring eller email os for tidspunkter. 

Whiskey to the people

I USA besøgte vi et lille destilleri, hvis omdrejningspunkt var "Whiskey to the people". Det vender vi altid tilbage til - vi har fået lov til at låne sloganet med over atlanten. 

 

Det siger det hele - Whiskey til folket. Vi vil lave en whiskey, som alle kan lide - og som får folk til at smile, sænke skulderne og blive lidt gladere. 

Ingen regler

Her findes ingen indviklede regler

- drik din whiskey, som du bedst kan lide den.

 

Alene, on the rocks, i en cocktail - du bestemmer. Du kan også drikke en gin, hvis du slet ikke vil drikke det. Men vi tror på, at lader du dine smagsløg guide dig - så finder du en variant du kan lide.

Lav din egen whiskey

Udover at du kan købe vores whiskey og moonshine i butikken i destilleriet, vil det være muligt at være med til, at lave sin helt egen variant.

 

På Knaplund vil der blive afholdt weekendworkshops, hvor det er op til deltagerne om det er whiskey, moonshine, rom eller gin der skal laves.

Butik & Webshop

I destilleriet vil der være en butik, hvor man i første omgang bl.a kan købe det, vi laver her på stedet. Der vil også være andre spændende ting til salg. Der vil senere komme en webshop. 

 

Er en flaske for lille, er det muligt at købe sin helt egen tønde i størrelser fra 30 liter op til 200 liter - med indhold. 

Bliv medinvestor i en tønde whiskey

Til at søsætte produktionen og tage de næste skridt, igangsætter vi snart en crowdfunding kampagne og inviterer samtidig alle interesseret til investeringsmøder. 

Vi vil gerne dele passionen -  og er overbeviste om, at vi sammen kan løfte i flok. Er du en whiskeyklub, en virksomhed, en samler eller bare en der godt kan lide Bourbonlike whiskey - og vil du være med. Så hold øje her på siden. 

Den første whiskey er på vej

 

Den første amerikansk inspireret whiskey er snart klar.  På diverse kurser, besøg og messer i USA har Karl selv haft fingrene og næsen helt nede i produktionen. Whiskey'en  ligger på lager i USA og er snart klar til turen over Atlanten. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med...

Er en flaske for lille - så er det muligt at købe sin egen tønde i størrelser fra 30 liter op til 200 liter.

Karl Povlsen

Amerianske typer af Whiskey

01

Hvad er Bourbon

Bourbon er opkaldt efter det gamle Bourbon County i Kentucky, USA

 

En Bourbon skal være fremstillet i USA af minimum 51% majs

 

En Bourbon skal være lagret på nye fade, der skal være fremstillet af amerikansk hvideg og som er brændt/forkullet indvendig.

 

Der er ingen minimumskrav på alder for en bourbon. Straight Bourbon skal være lagret i minimum 2 år.

02

Hvad er Rye Whiskey

Rye Whiskey er den anden af de 3 mest kendte amerikanske whiskeytyper

 

Rye Whiskey adskiller sig ved at være fremstillet af minimum 51% rug.

03

Hvad er Tennessee Whiskey

Tennessee Whiskey er den sidste i trioen

 

Tennessee Whiskey adskiller sig fra Bourbon ved at være filtreret over kul til sidst i processen. Det er et lovkrav.

 

KNAPLUND | NYHEDSBREV

Få nyheder om, hvornår vi lancerer vores whiskey, hvornår der kommer en ny udgave af vores gin - og hvilke smagsvarianter vi er klar med indenfor Moonshine.

 

Men også når vi præsenterer den oplagte gave til manden, der har alt - eller hvilket event vi holder i weekenden - og alt derimellem.

 

Vi sender kun ud, når vi har noget på hjertet. 

© 2018 KNAPLUND