Tak fordi i kom…

Lørdag d.23 holdte vi på Knaplund Destilleri åbent hus. Udenfor blæste der en stiv vestenvind – og i baren indenfor kunne man smage på bla. en gincocktail med det aktuelle navn – mørk vestenvind. At dømme på jeres smil i showroomet var det den variant vi serverede indenfor de fleste foretrak. Den stive vestenvind udenfor afholdte dog ikke de godt 500 mennesker, der valgte at ligge vejen forbi. Så en kæmpe tak til alle jer der kiggede forbi i lørdags – det var virkelig overvældende. I var med til at skabe lige præcis den dag vi havde ønsket os. Vi glæder os til at se meget mere til jer i fremtiden:-)

Vi kan rolig røbe at hos os var stemningen spændt om morgenen. Lørdag d. 23 juni havde vi besluttet at åbne dørerne og invitere lokalsamfundet til Åbent hus. I 3 år har vi arbejdet på at virkeliggøre de planer vi har for stedet. Og nu var datoen sat – og dørene skulle åbnes for lokalsamfundet.

Stærkt fremmøde

Kl 11 kørte de første af mange biler ind på parkeringspladsen. Spændingen blev udløst – og gennem hele dagen dukkede der besøgende op. Folk fra de omkringliggende byer, tidligere ansatte og elever, unge og gamle. Folk i amerikanerbiler og andre veteranbiler, på Harleys og motorcykler, på puck maxi, på cykel, på gå-ben. Vi fik uddelt smagsprøver, der blev kigget på Texas Longhorns, drukket fadøl og spist burgere. Kigget på alle de andre lokaler og faciliteter. Der blev handlet i butikken og rocket med til The Hillbilies musik. Kort sagt det summede af liv igennem hele dagen. Vi er utrolig overvældet af opbakningen. Det er fantastisk at se så mange fra lokalsamfundet støtter op om vores projekt – at I også kan se en værdi i hvad I kan bruge stedet til.

Hvad byder fremtiden på

Vi på Knaplund glæder os til sæsonen der nu står for døren. Nu er vi gang – og vi er klar til at tage imod gæster til Rundvisninger & Smagninger. Produktionen er i fuld gang i destilleriet. Der bliver produceret Moonshine, whiskey og gin. Og vores lille specialbutik kommer også til at holde åbent henover sommeren. Og kender man Karl ret – så kan jeg godt love vi har flere lignende arrangementer i ærmet.

På gensyn Karl & Mathilde | Knaplund Destilleri