Jubiiii – eller Yihaaa. Så er ventetiden ovre. Vi holder release på vores første Atlantic Aged Straight Bourbon Whiskey. Vi er endt med at Batch no 1 bliver tappet ved Cask Strenght 56%.

Og du er inviteret. Vi krydder dagen med lidt snacks udover smagsprøver naturligvis – og alle køb i butikken denne dag honorer vi med en vaskeægte Texas Longhorn Hotdog.

LØRDAG D. 9. MARTS – kl 11 – 15

Denne whiskey er lavet i USA for 3 år siden af Karl, lagret på fad over Atlanten – for derefter at komme under kærlig behandling og blive håndflasket på Knaplund Destilleri Og jeg kan godt røbe at gensynet med fadene nok var bedre end juleaften for Destilleren i selskabet:-)

Resultatet er en lækker Smooth Bourbon. Udover den er lavet på majs så er det en High Rye Bourbon. det vil sige der udover majs er 21% rug i – og derudover også lidt byg. Lige efter vores smag – og den er nu klar til at blive drukket af godtfolk.

“Never delay kissing a pretty girl
OR opening a bottle of Whiskey”

Ernest Hemmingway

Der er begrænset oplag – så tag din bedre halvdel, din nabo, din bedste ven eller hvorfor ikke tag hele vejen med.

Vi håber vi ses på lørdag – de bedste hilsner Karl og Mathilde 

Er du forhindret på lørdag?

Og vil du gerne sikre dig en flaske af Batch No 1 – så sætter vi restoplaget fri fra kl 13 efter først til mølle. Blot skriv en sms på +31903450 med navn og adresse  – gerne allerede idag. Så reserverer vi en til dig og sender hjem til dig. Så længe lager haves.