Fredag d. 4 oktober releaser vi to helt specielle tapninger. Denne gang ikke her på destilleriet – men hos Dansk Natur Design i Foldingbro.

Karl faldt for Carsten Snors design hos en af vores kunder. Og straks stod ideerne i kø. De to er tidligere skolekammerater og har en kreativ side til fælles og har nu forenet kræfterne. Den ene laver whiskey og gin, den anden forskønner indpakningen.

Vi releaser to unikke tapninger denne fredag eftermiddag, hvor Carsten Snor har inviteret os med til sin åbning af hans galleri, butik og værksted. Unikke da der er tale er en Single Barrel triple aged Rye Whiskey samt en helt speciel fadlageret gin, som vi kalder Antique with the flavor of age.

Derudover er der kun flasket 110 flasker af hhv whiskey’en og gin’en. Hver flaske er i sig selv også unik, da de er dekoreret med håndlavede Texas Longhorns hoveder, kreeret af Carsten Snor – og ikke to hoveder er ens.

Carsten Snor åbner sit kunstgalleri med butik og værksted fredag d. 4 oktober kl 12-17. Her kan man også høre mere om de to aftapninger, hvor stor en betydning Texas Longhorns har fået for destilleriet – og naturligvis smage på whiskey’en og gin’en. Dansk Natur Design byder også på lidt godt til ganen.

Dansk Natur Design ved Carsten Snor fremstiller kunsthåndværk i sten, træ og metaller, som bla. også forhandles hos kunstmuseet Trapholt i Kolding.