Vi har leget lidt og resultatet kan I smage og fรฅ fingerne i pรฅ torsdag – d.7 november kl 18-20

Barrel Selcet | PortFinished whiskey | Triple aged
599 kr.

๐—›๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ฒ ๐˜„๐—ต๐—ถ๐˜€๐—ธ๐—ฒ๐˜†?

Fรธrst er mashbill’en unik. Den er lavet af rug, majs og byg – men de helt sรฆrlige karaktertrรฆk ved denne whiskey – ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ณรฅ๐—ฟ ๐˜€๐—ถ๐—ป ๐—ฟ๐˜†๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ, ๐˜€๐—ถ๐˜ ๐—ณ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ตรฅ๐—ป๐—ฑ๐˜๐—ฟ๐˜†๐—ธ ๐—ผ๐—ด ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ฑ ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—น๐—ถ๐—บ๐˜ ๐—ถ รธ๐—ท๐—ฒ๐˜. ๐——๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—น๐—ฎ๐—ด๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป. Fรธrst har den lagret 3 รฅr pรฅ nye amerikanske fade i hvideg. Fade der er brรฆndt og forkullet indvendig – en process der ๐—ณ๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐˜€รธ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ ๐—ถ ๐˜๐—ฟรฆ๐—ฒ๐˜ og som langsomt men sikkert lader den nylavede whiskey interagere med fadet og der igennem modner og fรฅr sin smag og duft. Bagefter er den sendt pรฅ en sejltur over Atlanten. Stadig mens den hygger sig pรฅ fadet.๐—•รธ๐—น๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ธ๐˜ƒ๐˜‚๐—น๐—ฝ ๐—ผ๐—ด ๐—ตรธ๐—ท ๐˜€รธ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด – ๐—ผ๐—ด ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜ƒรฆ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ต๐—ถ๐˜€๐—ธ๐—ฒ๐˜† ๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐˜๐—ถ๐—ด ๐—ด๐—ผ๐—ฑ๐˜ ๐—น๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ. Sikkert pรฅ landjorden igen hjemme pรฅ Knaplund forenet med Karl – har den fรฅet lov at ๐—ต๐˜†๐—ด๐—ด๐—ฒ ๐˜€๐—ถ๐—ด ๐—ฝรฅ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ด๐˜ ๐—น๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ ๐Ÿฑ๐Ÿฑ ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ณ๐—ฎ๐—ฑ, ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ณ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜†๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—ณ๐˜‚๐—น๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ.

Nu er den flasket – og klar til at bliver nydt af jer:-)

Sร…DAN BLIVER DENNE WHISKEY DIN

  • Vi releaser den torsdag pรฅ Knaplund kl 18-20. Her kan du smage pรฅ sagerne. Og kรธbe i butikken
  • Der er kun 188 flasker. De koster 599 kr.
  • Er der flasker tilbage kl 20 – kan de kรธbes ved at skrive til 31903450 eller info@knaplund.dk – sรฅ giver jeg lyd efter kl 20 om der blev en flaske til dig.