Oplev Amerika
på den jyske hede

Hold et arrangement på Knaplund Destilleri

På Knaplund destilleri kan vi kombinere jeres næste firmaarrangement eller private fest med smagning og rundvisning. Det kan desuden kombineres med forplejning og overnatning også.  Mulighederne er mange – både når det gælder den private fest, samlingen af en flok venner eller events for virksomheder. Store og små grupper.

  Private arrangementer

  Ta’ dine venner eller familie med ud og hold en anderledes fest eller komsammen på Knaplund Destilleri. Vi sammensat forskellige muligheder. Alt fra en 2 timers smagning og rundvisning til et ophold hvor forplejning samt overnatning er inkluderet. Du kan også holde et brag af en fest på Knaplund – med og uden overnatning.  Kontakt os for at høre mere.

  Firma arrangementer

  Ta’ på firmaudflugt på Knaplund Destilleri. Få en rundvisning og smagning sammen med dine kollegaer. Oplevelsen kan skræddersyes efter jeres behov, og vi kan huse alt fra 12 personer helt op til 200. Det kan holdes indenfor i vores destilleri eller om sommeren udenfor i vores overdækkede gårdsplads.

  Butik & Showroom
  – altid med smagsprøver

  Hver lørdag åbner vi porten til vores lille ranch. Midt på den jyske prærie har vi indrettet vores ranch og her ligger vores destilleri – et sted omgivet af gode historier, græssende Texas Longhorns og smuk natur.
  Som med indretningen er de produkter vi her producerer altid med et twist og et smil i øjenkrogen. Og hver lørdag inviterer vi indenfor i både butikken og i vores showroom. Her har vi altid smagsprøver på alle vores varianter.

  – Og altid efter aftale. I forbindelse med arrangementer og events er butikken altid åben.

   

  Passion er kodeordet

  Se videoen og få en fornemmelse af Knaplund…

  Året er fyldt med skønne events og  arrangementer

  Vi sidder ikke stille, og der er altid gang i den! Se, hvad der kommer til at ske på Knaplund i 2022.