ARRANGEMENTER for små og store grupper

Hold et arrangement på Knaplund Destilleri

Saml en flok til en hyggelig og eksklusiv smagning & rundvisning. Er I min. 12 personer kan vi holde et lukket arrangement kun for jer. Er I mindre end 12 – så tjek vores eventkalender ud for allerede planlagte arrangementer. Det kan altid kombineres med forplejning. Og det kan også kombineres med en overnatning i Bootleggers Inn eller i vores 10 shelters.

Du kan også holde en privat fest på Knaplund. Den kan holdes i vores stemningsfulde SALOON  eller udendørs i den overdækkede gårdsplads. Derudover kan I leje Bootleggers Inn til overnatning. Det kan skræddersyes og du kan få lige præcis den fest du ønsker. Vi starter altid med en udvidet velkomstcocktail – forstået på den måde at vi starter i destilleriet med en cocktail og et par smagsprøver samt rundvisning. 

Mulighederne er mange. Se mere her

Hold et arrangement på Knaplund Destilleri

Saml en flok til en hyggelig og eksklusiv smagning & rundvisning. Er I min. 12 personer kan vi holde et lukket arrangement kun for jer. Er I mindre end 12 – så tjek vores eventkalender ud for allerede planlagte arrangementer. Det kan altid kombineres med forplejning. Og det kan også kombineres med en overnatning i Bootleggers Inn eller i vores 10 shelters.

Du kan også holde en privat fest. Du kan leje lokaler eller den udendørs overdækkede gårdsplads samt Bootleggers Inn til overnatning. Det kan skræddersyes og du kan få lige præcis den fest du ønsker. Du kan selv stå for festen og kun lade os stå for rundvisning og smagning eller fx velkomstdrinken. Eller du kan lade os stå for det hele. Mulighederne er mange. Se mere her

Vælg hvilken smagning og rundvisning, du ønsker

I skal være min. 12 personer for at booke et lukket arrangement kun for jer. Er I mindre end 12 personer – så tjek vores eventkalender ud for allerede planlagte arrangementer.

Vi starter med en lille snack og en lille cocktail i vores showroom efterfulgt af rundvisning og et indblik i vores historie, vores inspiration og produktionsmetoder.

✅ Du smager et bredt udvalg af produkter - både gin, moonshine og whiskey

✅ Du kommer med ind i produktionen

✅ Garanti for hygge og en god fortælling

✅ Butikken er åben med favorable tilbud

Du er vild med gin, og har lyst til at lave din egen gin.

✅ Du smager et bredt udvalg af vores gin - både ren og mixet som cocktail

✅ Du kommer med ind i produktionen

✅ Du laver din egen gin:

Ginbuilding 1: 1 x 250 ml gin 399 kr pr person
Ginbuilding 2: 1 x 500 ml gin 549 kr pr person

✅ Butikken er åben med favorable priser

Et arrangement for cocktail- og madentusiasterne. Du bliver budt velkommen med en velkomstdrink og snacks, og herefter dykker vi ind i cocktailsens verden med tilhørende retter - som en del af arrangementet er du også med på rundvisning i destilleriet. Aftenen sluttes af med kaffe og Dirty Cream.

✅ Du kommer til at smage 5 forskellige cocktails med 5 retter til.

✅ Du kommer med ind i produktionen og får en rundvisning i hele destilleriet.

✅ Butikken er åben med favorable priser

Alle vores pakker kan kombineres med forplejning. Lige fra spareribs buffet, hvor der selvfølgelig er Knaplund whiskey i BBQ marinaden til byg-selv-burgere med gin i dressingen, en grill-selv-menu eller en tapastallerken der passer til gincocktails. Kombinerer vi en smagning med forplejning – så tillæg gerne 1 time i varigheden. Alle priser er inkl. drikkevarer – og opvasken står vi også for.

✅ Vælg hvilken type af smagning / rundvisning du ønsker
✅ Vælg forplejning (Se Rundvisning, Smagning inkl forplejning her)

i

Du får hele historien...

Fra da Knaplund  var en gammel efterskole til nu et prisvindende destilleri.

Bred palette af smagsprøver...

Smag på vores prisvindende whiskey, gin og moonshine.

w

Rundvisning helt inde i destilleriet...

Du får en fuld tour af hele produktionen, og hører om vores tilgang til gin, whiskey og moonshine.

Butikken er åben

Bliver I fristet af nogle af smagsprøverne, så har butikken åben med favorable priser.

l

Få en skræddersyet oplevelse

Kombinér jeres rundvisning og smagning med forplejning.

Overnat på Bootleggers Inn

Vi har plads til 40-50 overnattende gæster + 10 shelters til de friske.

Hold din næste fest på Knaplund 
– med eller uden overnatning

I kan også holde en fest fest på Knaplund, hvor vi skræddersyer dagen og / eller aftenen til jer. I kan desuden leje Bootleggers Inn til overnatning. Vi starter med en rundvisning og smagning i destilleriet – eller afholder det vi kalder åben destilleri. Formålet med begge er en hyggelig start hvor I får en indsigt i destilleriet – og en eller et par cocktails og smagsprøver. Forplejning står vi også for – om det er foodtruck, BBQ buffet eller I selv vil grille – det skræddersyer vi.  Kontakt os for at høre mere

Har I brug for et
indspark til jeres fest?