KNAPLUND DESTILLERI

Du kan leje Knaplund

For parret der er nysgerrig på destillering og som ønsker den ekslusive tur i destilleriet. Eller hvis familien skal samles en weekend, drengene der skal på fisketur eller vennerne der skal på weekendtur og gerne vil prøve noget anderledes.

Vil du holde din konfirmation, fødselsdag eller reception. Så har vi lokalerne til det. Og kan krydre opholdet med forskellige oplevelser - fx en rundvisning og en smagning i destilleriet. Det vil vi klart anbefale.

Hvad kan du leje Knaplund til?

For dig der er nysgerrig på hvordan man destillerer - og som gerne vil smage på de forskellige ting vi laver. Dobbeltværelse inkl den eksklusive rundvisning og smagning i destilleriet samt morgenmad. Du kommer helt ind i hjertet af destilleriet - og dine smagsløg vil guide dig rundt i whiskeyens verden. 

At leje det hele er ideelt for jer der vil samle hele familien - op til 60 personer. I mødes til en weekend med overnatning. Vi kan arrangere en privat rundvisning og smagning, hvis I ønsker det. Eller for jer der er 6-15 stykker der skal på en weekendtur. Vi kan skalere mulighederne alt efter hvor mange I er. 

For dig der vil holde fest - det kan være med eller uden overnatning. I kan være op til 60 gæster. Du  kan fejre lige hvad du ønsker i nogle anderledes omgivelser - kun fantasien sætter grænser. Du har adgang til undeomsarealerne også. Vi kan arrangere en privat rundvisning og smagning, som en del af festen.

Din virksomhed kan holde sit næste møde her - eller booke det næste gang I skal på messe i MCH.  Knaplund ligger 17 min fra MCH.

 

Her findes flere forskellige mødelokaler. Og dagen kan planlægges med forskellige aktiviteter - både i destilleriet og udenfor. Der er fx et shelter i skoven, en multibane til hockeykampe, en gymnastiksal og plads til at grille. 

 

 

Rundvisning & Smagning

 

Når du lejer Knaplund kan vi med fordel arrangere en rundvisning og smagning -  tilpasset lige præcis dit event.

 

 

Udenomsarealer

Når du lejer Knaplund har du også adgang til næsten 7 hektar fyldt med oplevelser. Der findes en multibane, hvor der kan spilles fodbold, hockey eller basket. Der er grønne arealer hvor der kan spilles forskellige spil eller lege – eller man kan blot sidde med snuden i solen ved de opstillede udendørs bord – og bænkesæt. Der kan grilles og spises udenfor.

I skoven bagved findes også en bålhytte med 4 shelterpladser. Denne kan lejes separat til mindre arrangementer - fx kombineret med en smagning/rundvisning i destilleriet. Ring eller skriv til os for at høre om de forskellige muligheder. 

© 2021 KNAPLUND DESTILLERI

Theme by Anders NorénUp ↑