KNAPLUND DESTILLERI

Knaplund Mikrodestilleri

 

Knaplund Destilleri er et destilleri, der producerer amerikansk inspireret whiskey og moonshine. Destilleriet er blevet til virkelighed på baggrund af en fascination og forkærlighed for amerikansk whiskey – især Bourbon. Men nu bliver der også flirtet intenst med gin.

 

Vi inviterer ind i hjertet af destilleriet til rundvisninger og smagninger. Men der sker mere herude - og alt det kan du følge med i her på siden.

Kom på besøg hos Knaplund Destilleri

Er du nysgerrig på hvordan en gin egentlig bliver til - og hvordan man laver moonshine eller whiskey?

Så kom og besøg os og kom med på tur ind i hjertet af destilleriet - og smag samtidig på sagerne ...

ff-top-arrow

Kom med ind på Knaplund Destilleri

Vi har lavet et par forskellige forslag. Er I en forening, en virksomhed eller en loge fx så kan vi skræddersy et arrangment tilpasset din gruppe. Vi kan arrangere forplejning - fra snacks og sandwich til hotdogs, foodtrucks og BBQ. Det kan desuden kombineres med afholdelse af kurser eller møder. I kan også være med til at lave jeres egen alkohol - og måske kombinere det med at sove i shelters og lave mad over bål. Mulighederne er mange. Kontakt os så skræddersyr vi et arrangment til jer - og HUSK - I kan overnatte på Knaplund. Alle arrangementer kan kombineres med en overnatning og efterfølgende morgenmad i destilleriet.

Rundvisning & Smagning

Kr 199 / 2 timer
 • Du får en lille snack og en lille cocktail efterfulgt af rundvisning og et indblik i vores historie, vores inspiration og produktionsmetoder. Du smager desuden et udvalg af de produkter Knaplund laver. Det vil være gin, moonshine og whiskey - og hvad vi ellers lige har gang i.
 • Åben i butikken
 • Er I min 8 deltagere Så kan vi arrangere en rundvisning/smagning kun for jer. Ellers hold øje med vores facebook. Der annoncerer vi hvornår vi holder åbne Rundvisninger & Smagninger

Smagning & Gin Cocktails

Kr 245 / 2 timer
 • Du starter med en snack og en lille cocktail efterfulgt af rundvisning og et indblik i vores historie, vores inspiration og produktionsmetoder. Du hører lidt om de forskellige gin der findes, om Knaplunds gin, hvorfor gin er sundt også smager du naturligvis på Knaplunds gin og ikke mindst gincocktails.
 • Åben i butikken
 • Er I min 8 deltagere Så kan vi arrangere en rundvisning/smagning kun for jer. Ellers hold øje med vores facebook. Der annoncerer vi hvornår vi holder åbne Rundvisninger & Smagninger

Smagning & Texas Longhorns

Kr 395 / 3-4 timer
 • Vi starter med en snack og en lille cocktail efterfulgt af rundvisning og et indblik i vores historie, vores inspiration og produktionsmetoder. Du smager på et udvalg af Knaplunds produkter inkl et par gincocktails. Vi fletter maden ind i smagningen. Her kan vælges mellem forskellige muligheder. Fx en tapastallerken eller en texas longhorn burger. Selskabet vælger samme menu. Inkl drikkevarer.
 • Åben i butikken
 • Sig hej til vores Texas Longhorns Vi har 3 af dem gående og du får mulighed for at sige hej til dem
 • Er I min 8 deltagere Så kan vi arrangere en rundvisning/smagning kun for jer. Ellers hold øje med vores facebook. Der annoncerer vi hvornår vi holder åbne Smagning med Texas Longhorn

Ginbuilding | lav din egen gin

Kr 349 / 3 timer
 • Du er vild med gin og du har lyst til at lave din egen gin og er nysgerrig på at mixe den perfekte gincocktail. Du får 3 timer i godt selskab - du lærer at mixe din favorit gincocktails - og du smager naturligvis på det hele undervejs. Du hører lidt om de forskellige gin der findes og hvorfor gin er sundt - og hvilke gin det er vi laver her på Knaplund Destilleri.
 • Åben i butikken
 • Du får din egen 250 ml gin med hjem Mulighed for at lave flere til gave fx
 • Er I min 8 deltagere Så kan vi arrangere en rundvisning/smagning kun for jer. Ellers hold øje med vores facebook. Der annoncerer vi hvornår vi holder åbne Workshops
 • Er du en virksomhed, forening eller loge Så har du også mulighed for at lave din egen version inkl specialdesignet label. Kontakt os for info.

Vi kommer ud | Smagning

Kr 3500 / 2 timer op til 10 personer
 • Skal vi være med som et indslag til dit firmaarrangement, fødselsdag, logemøde, pigeaften eller noget helt andet - rykker vi gerne ud med gin, whiskey og moonshine i saddeltaskerne. Du får et indblik i vores historie, vores inspiration og produktionsmetoder. Du hører lidt om de forskellige produkter vi laver, hvorfor vi laver dem som vi gør - også smager du naturligvis på det hele. Både mixet som cocktails og som den rene varer.
 • Er I flere end 10 personer tillægges 150 kr/person
 • Kontakt os - så sammensætter vi et program Vi kan tilpasse og varierere smagningen så den passer til dit arrangement

%

 

Vi ER ÅBENT

 

Så har vi åbnet dørene til destilleriet.  Følg med her på siden - og tilmeld dig vores nyhedsbrev. 

 

Til at søsætte produktionen og de næste skridt, vil vi starte en crowdfunding kampagne og invitere interesserede til Knaplund, hvor vi vil fortælle om muligheden for at være med til at investere i en tønde.

 

Hold øje med Nyheder & Event her på siden.

 

Hvad vil Knaplund Destilleri?

ikon2

Rundvisninger og smagninger

Vi inviterer indenfor i destilleriet til rundvisninger og smagninger. Vi vil videregive lidt af den begejstring vi har for whiskyen - vi vil ihvertfald gøre vores bedste.

Det vil være muligt at smage på det hele - whiskey, moonshine, rom og gin. Er I en større gruppe laver vi gerne et special arrangement. Det er også muligt at booke en smagning ude af huset.

Ring eller email os for tidspunkter. 

Whiskey to the people

I USA besøgte vi et lille destilleri, hvis omdrejningspunkt var "Whiskey to the people". Det vender vi altid tilbage til - vi har fået lov til at låne sloganet med over atlanten. 

 

Det siger det hele - Whiskey til folket. Vi vil lave en whiskey, som alle kan lide - og som får folk til at smile, sænke skulderne og blive lidt gladere. 

Ingen regler

Her findes ingen indviklede regler

- drik din whiskey, som du bedst kan lide den.

 

Alene, on the rocks, i en cocktail - du bestemmer. Du kan også drikke en gin, hvis du slet ikke vil drikke det. Men vi tror på, at lader du dine smagsløg guide dig - så finder du en variant du kan lide.

Lav din egen whiskey

Udover at du kan købe vores whiskey og moonshine i butikken i destilleriet, vil det være muligt at være med til, at lave sin helt egen variant.

 

På Knaplund vil der blive afholdt weekendworkshops, hvor det er op til deltagerne om det er whiskey, moonshine, rom eller gin der skal laves.

Butik & Webshop

I destilleriet vil der være en butik, hvor man i første omgang bl.a kan købe det, vi laver her på stedet. Der vil også være andre spændende ting til salg. Der vil senere komme en webshop. 

 

Er en flaske for lille, er det muligt at købe sin helt egen tønde i størrelser fra 30 liter op til 200 liter - med indhold. 

Bliv medinvestor i en tønde whiskey

Til at søsætte produktionen og tage de næste skridt, igangsætter vi snart en crowdfunding kampagne og inviterer samtidig alle interesseret til investeringsmøder. 

Vi vil gerne dele passionen -  og er overbeviste om, at vi sammen kan løfte i flok. Er du en whiskeyklub, en virksomhed, en samler eller bare en der godt kan lide Bourbonlike whiskey - og vil du være med. Så hold øje her på siden. 

Den første whiskey er på vej

 

Den første amerikansk inspireret whiskey er snart klar.  På diverse kurser, besøg og messer i USA har Karl selv haft fingrene og næsen helt nede i produktionen. Whiskey'en  ligger på lager i USA og er snart klar til turen over Atlanten. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med...

Er en flaske for lille - så er det muligt at købe sin egen tønde i størrelser fra 30 liter op til 200 liter.

Karl Povlsen

Amerianske typer af Whiskey

01

Hvad er Bourbon

Bourbon er opkaldt efter det gamle Bourbon County i Kentucky, USA

 

En Bourbon skal være fremstillet i USA af minimum 51% majs

 

En Bourbon skal være lagret på nye fade, der skal være fremstillet af amerikansk hvideg og som er brændt/forkullet indvendig.

 

Der er ingen minimumskrav på alder for en bourbon. Straight Bourbon skal være lagret i minimum 2 år.

02

Hvad er Rye Whiskey

Rye Whiskey er den anden af de 3 mest kendte amerikanske whiskeytyper

 

Rye Whiskey adskiller sig ved at være fremstillet af minimum 51% rug.

03

Hvad er Tennessee Whiskey

Tennessee Whiskey er den sidste i trioen

 

Tennessee Whiskey adskiller sig fra Bourbon ved at være filtreret over kul til sidst i processen. Det er et lovkrav.

 

KNAPLUND | NYHEDSBREV

Få nyheder om, hvornår vi lancerer vores whiskey, hvornår der kommer en ny udgave af vores gin - og hvilke smagsvarianter vi er klar med indenfor Moonshine.

 

Men også når vi præsenterer den oplagte gave til manden, der har alt - eller hvilket event vi holder i weekenden - og alt derimellem.

 

Vi sender kun ud, når vi har noget på hjertet. 

© 2021 KNAPLUND DESTILLERI

Theme by Anders NorénUp ↑